Суббота, 18.05.2024, 08:33
foff4ik.at.ua
foFF4ik online
персональный сайт
Г л а в н а я Регистрация Вход
VK Facebook Instagram YouTube Panoramio Last.FM Twitter              Wikimapia Полтава Навигатор Google Maps Яндекс Карты Open Street Map              Oriflame Полтавська гімназія 9 Фізика Медіа Крыши Полтавы RMF.FM
ПРИГЛАШАЮ К СОТРУДНИЧЕСТВУ ВЛАДЕЛЬЦЕВ ИНТЕРЕСНЫХ БЛОГОВ И САЙТОВ ДЛЯ ОБМЕНА РЕКЛАМНЫМИ БАННЕРАМИ И ССЫЛКАМИ
Приветствую Вас, Гость · RSS        
 Блог
Главная » 2012 » Январь » 25 » Перше слово про «Щоденник.ua»
21:55
Перше слово про «Щоденник.ua»
Великої популярності в світі сьогодні набули соціальні мережі.

За даними медіагрупи «UniversalMcCann», більш за все українці у 2011 році користувалися саме соціальною мережею «ВКонтакте» (і це не стало сюрпризом: як повідомив Владислав Циплухін, 5 мільйонів українців щодня заходять «ВКонтакте») – 16,3 млн. чоловік. Мережею «Одноклассники» користується 8 млн. українців, «Facebook» - 1,43 млн. і «LiveJournal» – 0,4 млн.

Аудиторія користувачів соціальних мереж з кожним днем все більшає і більшає. Але кожному слід пам'ятати, що інформація розміщена в таких мережах є доступною для всіх її користувачів, а деякі соціальні мережі взагалі створені спецслужбами. Тому необхідно зважувати на те, чи хотіли б ви, щоб особиста інформація про вас була загальнодоступною?

У 2010 році в Україні виникла шкільна освітня мережа «Щоденник.ua», що включає в себе велике число різних модулів. Даний контент буде цікавим для всіх учасників навчально-виховного процесу: батьків, учителів, учнів. Він є рекомендованим для експериментального впровадження Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України (наказ від 28.12.2010 р. № 1302).

Для ознайомлення з освітнім інноваційним проектом «Щоденник.ua» пропонуємо перейти на сторінку проекту: www.shodennik.ua.

Ця мережа є закритою для вільної реєстрації, тобто потрапити в неї можна лише за умови, що ваша школа вже зареєстрована в ній. Координатор проекту школи вносить в неї дані про всіх працівників і учнів закладу, а також батьків, які виявлять бажання. На кожного внесеного в базу учасника проекту система видає унікальний код доступу. Той, хто отримав цей код в своїй школі, має ввести його у відповідне віконце на головній сторінці мережі.

Реєстрація Щоденник.ю

Система відкриє йому сторінку, на якій будуть зазаначені його особисті дані (прізвище, ім'я та по батькові, стать, дата народження). Нижче користувач сам вводить адресу власної електронної скриньки (яка слугуватиме надалі логіном), вибирає пароль та секретне слово, за яким за потреби можна буде відновити забутий пароль.

Реєстрація Щоденник.юа

Після натисненяя кнопки «Зареєструватися» користувач потрапляє всередину мережі. У подальшому для входу достатньо ввести логін та пароль на головній сторінці (код доступу більше не діє). Також не слід забувати по закінченні роботи в мережі натискати на кнопку завершення роботи у верхньому правому кутку.
Категория: Образование · Добавил: foFF4ik · Просмотров: 1238 · Рейтинг: 5.0/1
Теги: Щоденник.ua, мережа, соцільна, освітня, щоденник
" – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – "
ВЕРНУТЬСЯ НАЗАД В БЛОГ
" – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – "

" – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – "
Всего комментариев: 0  
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
" – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – "
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтов - uCoz
© foFF4ik 2012-2013