Суббота, 18.05.2024, 08:12
foff4ik.at.ua
foFF4ik online
персональный сайт
Г л а в н а я Регистрация Вход
VK Facebook Instagram YouTube Panoramio Last.FM Twitter              Wikimapia Полтава Навигатор Google Maps Яндекс Карты Open Street Map              Oriflame Полтавська гімназія 9 Фізика Медіа Крыши Полтавы RMF.FM
ПРИГЛАШАЮ К СОТРУДНИЧЕСТВУ ВЛАДЕЛЬЦЕВ ИНТЕРЕСНЫХ БЛОГОВ И САЙТОВ ДЛЯ ОБМЕНА РЕКЛАМНЫМИ БАННЕРАМИ И ССЫЛКАМИ
Приветствую Вас, Гость · RSS        
 Блог
Главная » 2011 » Декабрь » 19 » Про міський конкурс «Творчий дует»...
18:59
Про міський конкурс «Творчий дует»...
...який пройшов у Полтаському палаці дитячої та юнацької творчості ще 2 грудня.

1. Не зовсім зрозумілою була трансформація суто вокального конкурсу у фейєрверк художньої самодіяльності. Хоча варто сказати, що деяким закладам вдалось дуже гармонічно поєднати різні жанри мистецтва, зокрема спів та хореографію.

2. Організація була м'яко кажучи незадовільною. Жодної репетиції на місці проведено не було, деякі колективи чи виконавці виходили на цю сцену під час свого виступу, а хто швидше сообразив - прийшов за пару годин перед концертом і випросив хзоч якось прогнати свій номер і внести останні корективи. Дуже шкода маму-вчительку з донькою з 33 гімназії, на виступ яких не пішла фонограма; їх перенсли майже на кінець концерту, знову вихід на сцену - і знову невдача, і нарешті третя спроба виконати пісню акапелла була вдалою, і на мою думку, це вийшло навіть краще, ніж під мінусову фонограмму!

3. На концерті був присутній сам мер Мамай із кервниками ГО "Наш дім - Полтава" Макаром та Залужним. Шановний мер досить яскраво продемонстрував свою прихильність до окремих персонажів концерту та навчальних закладфів, щедро роздаючи по закінченні подарунки в декілька тисяч гривень. Зокрема, таку прихильність на собі відчули нещодавно призначені такою ж таки міською владою директори 3, 5 та 7 шкіл.

4. Як і в деяких прикрих випадках, переможці конкурсу були відомі і визначені наперед. І грошові подарунки у 100 гривень (усім учасникам) та у 200 гривень ("переможцям") були заздалегідь розкладені у конверти. В зв'язку з цим сталась неприємна несподіванка - колектив 9-ї гімназії був оголошений як переможець у номінації "Вокально-хореографічна композиція" (як виявилось, помилково), а конверти конкурсанти отримали із 100-гривневими купюрами. Щодо цього проколу був направлений запит до ГО "Наш дім - Полтава", але й по сьогоднішній день відповіді ніякої не надійшло. А що відповідати, все і так зрозуміло.

Повний текст запиту:

--------------------------------------------------------------------------------------
Доброго дня! У п"ятницю у Палаці дитячої та юнацької творчості відбувся фестиваль "Творчий дует", на якому за фінансової підтримки ГО "Наш дім - Полтава" вручались грошові винагороди: учасникам по 100 грн, а переможцям - по 200 грн. Під час нагородження сталась дуже прикра ситуація. У номінації "хореографічно-пісенна композиція" переможцем було визнано колектив з гімназії №9 (4 учасники), але у конвертах, які їм вручили було по 100 грн. Під час спроби з"ясувати це непорозуміння із організаторами фестивалю було пояснено, що по 200 грн у цій номінації дали лише за 1 та 2 місце, а 9 гімназія ніби то посіла 3 місце і хоча має грамоту переможця, грошовий приз отримала як звичайний учасник. При цьому заступник міського управління освіти Н.Г. Дорохова в різкому тоні дала зрозуміти, що нема про що говорити, мовляв радійте тому, що маєте. Питання до лідерів ГО п. Мамая, п. Макара та п. Залужного: чи вважають вони за потрібне відновити справедливість і чи не підкажуть яким чином пояснити учасникам чому саме так сталося? Дякую!
--------------------------------------------------------------------------------------

UPD 05.02.2012 На сьогоднішній день можу сказати, що ніякої відповіді ні в якому вигляді я не отримав і з впевненістю можна сказати, що вже і не отримаю.
Категория: Образование · Добавил: foFF4ik · Просмотров: 874 · Рейтинг: 4.0/1
Теги: конкурс, мамай, дует, Творчий, вокал
" – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – "
ВЕРНУТЬСЯ НАЗАД В БЛОГ
" – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – "

" – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – "
Всего комментариев: 0  
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
" – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – "
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтов - uCoz
© foFF4ik 2012-2013